Πρόγραμμα Προβολών από 4/4 έως 10/4

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: TAD: Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ (TAD: THE LOST EXPLORER)
Υπόθεση: Ο εύθυμος και ιδεαλιστής εργάτης Ταντ απολύεται επειδή χάνει τον χρόνο του σκάβοντας για άχρηστα αντικείμενα που τα περνάει πολύτιμα και τα πηγαίνει στον ευγενικό καθηγητή Χιμπέρτ προς εξέταση, πάντα με τον πιστό φίλο του, τον σκύλο Ματ. Μέσω mail, ο καθηγητής λαμβάνει το μισό μιας πλάκας που μπορεί μαζί με το άλλο της μισό να ανοίγουν την πύλη της υπόγειας θρυλικής πόλης χρυσού Παϊτίτι. Έτσι, ο Ταντ παίρνει το αεροπλάνο για το Περού, έτοιμος για κάθε περιπέτεια.
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια: 90’.
Σκηνοθεσία: Eνρίκε Γκάτο.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Παναγιώτης Καποδίστριας, Στεφανία Φιλιάδη, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Νίκος Ιωαννίδης, Κώστας Δαρλάσης, Χρήστος Θάνος, Κώστας Μπακάλης, Ζωή Ρηγοπούλου, Αρσένιος Χαλκιόπουλος.
Παρασκευή, Τετάρτη: 19:30, Σάββατο, Κυριακή: 17:30.
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΤΖΑΚ: Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ 3D (JACK: THE GIANT SLAYER 3D)
Υπόθεση: Μετά τα δυο πρώτα «X-Men», ο Μπράιαν Σίνγκερ (The Usual Suspects, Valkyrie) επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και στο είδος της φαντασίας, με την μεταφορά στον κινηματογράφο, του κλασικού παραμυθιού «Jack the Giant Killer». Πρόκειται για αγγλικό παραμύθι, αγνώστου μέχρι σήμερα δημιουργού, που ως  χρονολογία πρώτης δημοσίευσης ή αναφοράς θεωρείται το 1711. Σε πολλές από τις παραλλαγές του, ήρωας είναι ένα φτωχό αγόρι από την επαρχία που σκοτώνει μοχθηρούς γίγαντες, κατά την διάρκεια της βασιλείας του Βασιλιά Αρθούρου.
Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 114’.
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ.
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Χουλτ, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ίαν Μακ Σέιν, Στάνλεϊ Τούτσι, Έλινορ Τόμλινσον, Μπιλ Νάι.
Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη, Τετάρτη: 22:00, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα: 19:30 & 22:00.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ


ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (LE CAPITAL)
Υπόθεση: Ο Μαρκ Τουρνέιγ είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Η καριέρα του απογειώνεται  όταν αναλαμβάνει τη διεύθυνση σε μια από τις πιο ισχυρές τραπεζικές μονάδες της Ευρώπης. Το γεγονός αυτό τον τοποθετεί αυτόματα στο επίκεντρο των γεγονότων του διεθνούς χρηματοτραπεζικού συστήματος.  Εκεί καλείται να παλέψει και να βγει νικητής σε μια αρένα όπου οι κανόνες αλλάζουν ανάλογα με τους δείκτες των χρηματιστηρίων. Ο φιλόδοξος Μαρκ θα ανέλθει με την ίδια ευκολία και στα σαλόνια μιας μοντέρνας αριστοκρατίας, τα εύσημα της οποίας είναι η οικονομική κυριαρχία και η εξουσία. Σε ένα σύστημα που καταρρέει, ένας άνθρωπος θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί. «Το χρήμα είναι σαν το σκυλί. Θέλει παιχνίδι». Ο Κώστας Γαβράς ανεβάζει την κάμερα πάνω στα στρογγυλά τραπέζια των αποφάσεων, «χορογραφώντας» σε φρενήρη ρυθμό το σύγχρονο τραπεζικό κατεστημένο.
Είδος: Κοινωνική, Διάρκεια: 114’.
Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς.
Πρωταγωνιστούν: Γκαντ Ελμαλέ, Γκάμπριελ Μπερν, Νατάσσα Ρενιέρ, Σελίν Σαλέτ.
Παρασκευή, Τρίτη, Τετάρτη: 21:30, από Σάββατο έως Δευτέρα: 19:15 & 21:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου